marți, 12 noiembrie 2013

MOBILIER URBAN ÎN CURTEA ȘCOLII NR. 27

Obiectele de mobilier urban amplasate în curtea Școlii nr. 27 au fost create în timpul workshopului experimental ”Intervenții urbane în Tei”, organizat de Asociația Komunitas în septembrie 2012. În urma workshopului, am mobilat spațiul din curtea Școlii nr. 27 cu următoarele obiecte: un joc de ”X și O” construit din lemn (o platforma, însoțită de Xuri și Ouri), o bancă realizată din cauciucuri reciclate, o bancă din lemn. Mobilierul din curtea școlii a fost foarte bine primit de elevi, dar și de părinți.

Obiectele care au fost amplasate în curtea școlii au avut parte și de un mic eveniment de inaugurare organizat în curtea Şcolii 27, la care au participat elevi şi profesori, studenții implicaţi în workshop şi echipa de proiect.

Inaugurarea a avut loc în ”pauza mare”, când curtea școlii este foarte animată de copiii care au terminat orele, părinții și bunicii care îi așteaptă, elevii de gimnaziu care se pregatesc sa intre la ore. Curiozitatea copiilor a fost stârnită înca din momentul în care obiectele și-au facut apariția în curte. Nu am dorit să să întindem corzile răbdarii la maximum, așa ca am incheiat mai repede prezentarea și am permis testarea ”ciudățeniilor”. Obiectele au fost luate cu asalt și a urmat o o sesiune intensa de ”X și O”.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu